S

 

Strategium 

 De Business Negotiators

 

 

Welkom

Dienstenpakket

contact

Links


 

Uw strategische partner in

optimalisering van de meerwaarde van uw onderneming

en indien gewenst uw verzilvering

 


 Uw financiŽle zekerheid als DGA of mede aandeelhouder voor nu en in de toekomst?

  U overweegt verzilvering, wetende dat verzilvering maar 1 keer mogelijk is? Dus de route daar na toe dient zeer professioneel te zijn!

   

Spelen vragen als 'Gaat het na de verkoop nog steeds goed met mijn levenswerk?' steeds vaker door uw hoofd?

 

Verkoop van uw onderneming?

  


 

Uw bedrijf op een hoger platform brengen?

Globale analyse van de doelstelling van het bedrijf, de strategieŽn, subdoelstellingen per afdeling, activiteiten en informatiestromen. Verwachtingspatroon versus realiteit. Verbetering van de financiŽle situatie, commerciŽle aanpak en productie mogelijkheden. Door reorganisatie, autonome groei, samenwerkingsverbanden, financiŽle injectie, joint-venture of internationalisering.

 


Waardoor meerwaarde ontstaat m.b.t. markten en afzetgebieden, productie en organisatie, financiŽle stabiliteit?

Optimalisering door focus op kernactiviteiten, kwaliteitsverbetering en kwantitatieve groei per productinvesteringen versus risico. FinanciŽn versus budget. Businessplan, realisatie en controle.

 


Uw financiŽle zekerheid als DGA of mede aandeelhouder voor nu en in de toekomst?

Door waarde stijging van uw onderneming en uw aandelenpakket kunnen afspraken worden gemaakt t.a.v. verzilvering zowel nu, eenmalig, voor het gehele pakket, alsook m.b.t. een gespreide regeling.


 

U overweegt verzilvering en wil de optimale keuze mogelijkheid?

Een bedrijfsoverdracht is geen sinecure. Uw bedrijf wordt doorgelicht op alle fronten; financieel, fiscaal, commercieel, juridisch, organisatorisch, sociaal, etc. De correcte uitvoering van de verschillende fasen en het stappenplan is essentieel om tezamen met o.a. uw juristen, fiscalisten, accountants, bank en  aandeelhouders tot een succesvol resultaat te leiden. Evenzo belangrijk is uw onafhankelijke vertrouwensman van Strategium, die zaken in balans weet te krijgen en de juiste partner lokaliseert, waarmee uiteindelijk overeenstemming wordt bereikt.    


 

Gaat het dan ook nog goed daarna met mijn levenswerk?

Ook na de overdracht dient controle te worden nageleefd opdat de nieuwe partij zich aan gemaakte afspraken houdt. Mogelijk blijft u nog voor enige tijd betrokken en krijgt u ongetwijfeld te maken met verschillen in inzicht, visie en bedrijfscultuur. Uw vertrouwensman van Strategium begeleidt beide partijen in deze om tot een gemeenschappelijke oplossing te komen.